Philipsstraat 3g, 2722 NA Zoetermeer NL (Postkantoor)
+31 79 331 9800 (archief op afspraak)
+31 79 346 66 26

Nieuwe Cadeau’kaarten’!

Persoonlijk betrokken, Flexibel, Resultaatgericht, Dienstverlenend en Betrouwbaar ‘Die iemand, dat zijn wij!’

Nieuwe Cadeau’kaarten’!

In deze lastige tijd hopen we ten eerste dat jijzelf maar ook je eventuele werknemers gezond zijn, maar datzelfde geldt natuurlijk voor je familie en vrienden. Hopelijk kunnen we de komende tijd weer een geleidelijke opening van de horeca zien. Leuk om juist nu iemand te verassen, een hart onder de riem te steken of te bedanken voor zijn of haar inzet in deze bijzondere tijd.
Het assortiment is weer met een aantal nieuwe kaarten uitgebreid en deze stellen wij dan ook graag aan je voor.

Nieuw in het assortiment
gift&card

Eén ontwikkeling waar wij heel blij mee zijn, is gift&card. gift&card is een wenskaartje en een keuzecadeaukaart in één! gift&card kan opgeladen worden met bedragen tussen de €10,- en €150,-. De ontvanger van het wenskaartje kan zelf op giftencard.nl een cadeaukaart kiezen uit het grootste cadeaukaarten assortiment van Nederland! gift&card is verkrijgbaar in 6 leuke thema’s, dus voor iedere gelegenheid altijd een passend cadeau.

De Douglas cadeaukaart

Met de Douglas Giftcard geef je de klant een bezoek aan een wereld van geuren, kleuren en huidverzorging. Voor hem en haar, jong en oud. Geef de klant vrijheid om zijn of haar favoriete cadeau bij Douglas uit te laten zoeken.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2020-04-24-om-10.44.24.png

De Zalando cadeaukaart

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2020-04-24-om-10.44.38-e1587718938231.pngDe Zalando cadeaukaart is een stijlvol fashion cadeau. De klant kan er alle kanten mee op en is vrij in zijn of haar keuze. Niet alleen leuk om te geven, maar het kan ook nog eens dienen als bron van inspiratie.

Voor het gehele assortiment klik hier

Geen reacties

Je reactie toevoegen