Philipsstraat 3g, 2722 NA Zoetermeer NL (Postkantoor)
+31 79 331 9800 (archief op afspraak)
+31 79 346 66 26

Businesspoint Post NL

Persoonlijk betrokken, Flexibel, Resultaatgericht, Dienstverlenend en Betrouwbaar ‘Die iemand, dat zijn wij!’

Uw postkantoor

“Ook voor particulieren!”

Bij ons Business Point kunnen zakelijke klanten, maar ook zeker particulieren, alle postzaken in één keer afhandelen. Het ophalen van gefrankeerde en ongefrankeerde post, het aannemen en uitreiken van postpakketten, aanschaffen van verschillende verpakkingsmaterialen, wat lekkers, een bakkie versgemalen bonenkoffie en cadeaukaarten, het kan allemaal!

Philipsstraat 3g 2722 NA ZOETERMEER
079 – 346 66 26
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:30 uur
Zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur
Zondag gesloten

POST

– Post per stuk frankeren
– Aangetekend versturen
– Pakketten versturen
– Post– en pakketzegels kopen
– Kentekens overschrijven
– Partijenpost versturen
– Divers verzendmateriaal kopen
– Cadeaukaarten kopen

Geschiedenis

In 1799 werd de post in Nederland nationaal verklaard. In de praktijk concentreerde het postverkeer zich in Holland, want de verbindingen met de rest van Nederland en het platteland waren nog beperkt. Op het platteland werd de post daarom, ondanks de nationalisering, voornamelijk door particulieren bezorgd.

Geschiedenis

CADEAUKAARTEN

Bij het businesspoint kunt u terecht voor leuke cadeaukaarten en verwenmomenten. De meeste cadeaukaarten zijn vrij op te waarderen tot elk gewenst bedrag. De verwenmomenten hebben een vaste prijs. Klik op de button hieronder voor het gehele assortiment.

Assortiment

VERPAKKINGEN

U wilt natuurlijk wel dat uw zendingen heel bij de ontvanger aankomen. Het is daarom belangrijk dat u de zendingen goed verpakt. Wij kunnen u voorzien van allerhande verpakkingsmaterialen om de verzending goed in te verpakken. Van kartonnen dozen tot inpakpapier, enveloppen, Fashionpacks, noppenfolie, tape in diverse soorten en ga zo maar door. Wij hebben het allemaal!

Inpakken

Al een basisverpakking beschikbaar, maar u mist nog een inpakpapiertje?
Geen probleem, wij hebben gezellig cadeaupapier, maar ook heel stevig verpakkingspapier. Iets minder gezellig maar wel heel goed verpakt.
U kan bij ons al vanaf
€ 1,00 uw zendingen verpakken.

KOFFIE

Altijd maar druk, en onderweg nog even de post uit de postbus halen of nog snel even die brief frankeren en op de bus doen. Neem bij ons dan eens een heerlijk bakje koffie mee. Een lekker bakkie van versgemalen bonen voor maar € 0,20. Waar vind je het nog? 

Ook makkelijk om mee te nemen met een afsluitbaar dekseltje met drinktuitje.
Uiteraard hebben we er ook iets lekkers bij… Niet gezond, maar wel lekker! Wij hebben allerlei lekkernijen om mee te nemen, van een lekkere reep tot stroopwafeltjes, lekker voor tussendoor!