Wattstraat 54, 2723 RD Zoetermeer NL
+31 79 331 9800
+31 79 346 66 26

Archiefopslag

Persoonlijk betrokken, Flexibel, Resultaatgericht, Dienstverlenend en Betrouwbaar ‘Die iemand, dat zijn wij!’

Uw fysieke archief in eigen organisatie beheren is kostbaar, tijdrovend en omslachtig. Om nog maar te zwijgen over de dure kantoorruimte die u inricht als archief. DocStorage staat voor u klaar om uw archieven te beheren. Door veranderingen in de organisatie kunt u echter toch veelvuldig toegang moeten hebben tot uw archief.

Juiste omgeving
Uw archief wordt bij ons op locatie opgeslagen. Hiervoor beschikken wij over een standaard eenheid, maar het kan op elke wenselijke maar uiteraard acceptabele manier. Of het nu gaat om dataopslag, ordners, stofdoosjes, documenten, boeken, tijdschriften, kranten, tekeningen, datatapes, makkettes of uw verzameling, wij slaan het onder optimale condities voor u op. Wij komen archieven graag bij u ophalen en kunnen het desgewenst bij u verwerken en op de juiste manier verpakken.

Altijd beschikbaar
Uw archieven worden vastgelegd in een door ons ontwikkeld systeem ‘MijnArchief’. Hier vindt u niet alleen alle eenheden die door u zijn opgeslagen, maar kunt u bewerkingen uitvoeren, scans toevoegen en uiteraard aanvragen doen. In het systeem ziet u precies wat, waar is en wie op dat moment de beheerder is.

Op tijd
Zodra wij een aanvraag voor een archiefeenheid hebben gehad, gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat een eenheid wordt gepakt en indien nodig verpakt. U kunt de eenheid bij ons ophalen, maar wij kunnen deze uiteraard ook bezorgen. Standaard worden eenheden die voor dire uur ’s middags worden aangevraagd, de volgende ochtend bezorgd. Uiteraard geheel in overleg en volgens uw wensen.