Wattstraat 54, 2723 RD Zoetermeer NL
+31 79 331 9800
+31 79 346 66 26

Archiefopslag

Persoonlijk betrokken, Flexibel, Resultaatgericht, Dienstverlenend en Betrouwbaar ‘Die iemand, dat zijn wij!’

This is one of the things we do best

Zelf archief opgeslagen op dure vierkante meters of bij een selfstorage? Het kan makkelijker, flexibeler en vooral goedkoper! Nieuwsgierig?

Archiefopslag versimpelt

 DocStorage is er klaar voor om jouw archieven op te slaan, te ontsluiten en zo op ieder gewenst moment beschikbaar te hebben voor jou.
Dus wanneer je maar wil, waar je ook bent en in welke vorm dan ook, fysiek of digitaal. 

Makkelijker

Je archief kan bij ons op locatie worden opgeslagen, in een voor jou bekende vorm of eenheid. Uiteraard hebben wij onze voorkeur en hebben hiervoor een standaard eenheid. Of het nu gaat om dataopslag, ordners, stofdoosjes, documenten, boeken, tijdschriften, kranten, tekeningen, datatapes, makkettes of je verzameling eirerdopjes, wij slaan het onder optimale condities voor je op. Je mag archieven bij onsafgeven, maar wij kunnen zo ook komen ophalen, verwerken en op de juiste manier verpakken.

Flexibeler

Of je nu 1 of 10.000 archiefeenheden hebt, jouw archief groeit met je mee en hierbij zit je dus niet vast aan vaste hoeveelheden. Je kan je archieven vastleggen in het door ons ontwikkeld systeem ‘MijnArchief’. Hier vind je niet alleen alle eenheden die door jou zijn opgeslagen, maar kun je ook bewerkingen uitvoeren, scans toevoegen en uiteraard aanvragen doen. In het systeem kan je archieven makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere eenheid of bijvoorbeeld afdeling.

Goedkoper

Je fysieke archief binnen je eigen organisatie beheren is kostbaar, tijdrovend en omslachtig. Om nog maar te zwijgen over de dure kantoorruimte die je inricht als archief. Onze ruimte is speciaal ingericht voor archief, de meters zijn goedkoper en het is onze core business.